Javnosti je poznato da se o ovoj temi ne bi smelo nikako da priča, kako stoji u potpisanom ugooru mogu da budu kažnjeni, Miljana Kulić je slučajnom jednom prilikom u toku svog gostovanja kod voditeljke Dušice upravo na televiziji Pink, posle Zadruge 3 otkrila koliko je prada dobila od svog učešća rijaliti programu Zadruga 3.

Miljana je tada u emisiji rekla kako je za vreme svog boravka uzela 250. 000 evra i zato je ne zanima pplasman. Također, ona je istakal da je tada ako ulazi u rijaliti zadruga 4 po još novca, a svi su se šokirali iznosom koji je zaradila. Sada kada je izbačena iz zadruge 5, ona je izgubila oko 120 hiljada evra, jer je potpisala ugovor da na sedmičnom nivou prima oko 3.000 evra.

Popularni Miki Kupinova je dobio nešto manji ugovor od 2.500 evra po sedmici, pa će ako do kraja izdrži ove sezone kući poneti oko 100.000 evra, što je jak lepa cifra. Aleksandra Subotić je kako saznajemo imala honorar koji iznosi 2.000 evra sedično,. Mensur i filip Car navodno imaju jednako 2000 evra sedmično, dok Janjuš ima 3.000 evra sedmično.

Preporučeno