Danas u nastavku ovog članka govorimo o TV voditeljkama koje su postale popularne u poslednje vreme. Jedna od njih je svakako i Jovana Jeremić koja se trudi da na sve moguće načine postane broj 1 u regiji da istisne sa te pozicije Jovanu Joksimović ali pred njom je jako dug i težak posao. Ipak je Joksimovićka prisutna u medijima poslednjih 20 godina tako da ipak ima nekog iskustva.

Ali šta se može reći za stajling voditeljki koje možemo da vidimo na lokalnim televizijama. Neke se ponašaju u skladu sa emisijama koje vode dok imamo i one koje ipak malo vie “zategnu” pa puste an maštu muškarcima koji gledaju. Tako da više nikako ne treba da nas začudi da vidimo gole žene na mestu TV voditeljke a najbolji promer je već pomenuta Jovana Jeremić koja se pre izvesnog vremena pojavila u jednom zelenom kombinezonu da vodi jutarnji program.

Skoro nikako javnost ne voli nju baš iz razloga jer je pomalo naporna a i ima itekako skandaloznih izjava u kojima ponekad nema mere kada ih daje uživu u program. Danas mi pišemo o Joksimovićevoj koleginici sa jutarnjeg programa na TV Prva, Marija Savić Stamenić, koja je skrenula pažnu gledalaca svojim stajlingom koji je izbrala za jutarnju program koji je do sada bio jako retko viđen na frenkvencijama ove televizije.

Ovu kombinaciju koju je istakla voditeljka, vitku figuru na prvi pogled jednostavno deluje a u isto vreme i elegantno ali pomalo i sek si. Ona je na sebi imala svedenu belu bluzu, crnu suknju sa izrezom, a na kraju je imala i visoke potpetice. Međutim u prvom planu su bile njene prelepe noge a komentari su samo sipali. Niko nije ostao imun na Marijinu pojavu, a muškarci su bili više nego zadovoljni.

Preporučeno