Kao što i sami možete da vidite po naslovu našeg današnjega članka, fokusiramo se na lepe stvari, sa kojima i treba da se uđe u novu godinu, a ne sa crnom hronikom koja je zastupljena na skoro svakom koraku. Jedna lepaa ljubavna priča desila se u najluđoj noći u godini, a sve se kao što i sami možete da zaključite, desilo u Srbiji.

Naime, Zlatibor je opet bio epicentar svih dešaavanja u Srbiji po pitanju Nove godine, a i ovaj puta se na ovoj planini pojavilo preko 10.000 gostiju sa celog Balkana. Jedna lepa priča se u tajnosti odvijala u toj noći, kada su dvojica kumova zaprosili svoje devojke i to tačno u ponoć. “Ovo je najlepše veče u mom životu, sve je sudbina pa tako i ovo večeras da kum i ja zaprosimo devojke na istom mestu, u isto vreme, ovde na Zlatiboru. Treme je bilo malo, euforije mnogo više. Jedino što je važno je ono “da” koje smo čuli i sreća sa kojom je započela ova nova godina”, rekao je za RINU Nikola Marinković koji je zaprosio svoju devojku Mariju iz Sjenice.

MIloš Perović drugi kum, pokazao je da nikakve barijere za ljubav ne postoje, zaprosio je ukrajinkuu, koja će u 2023 godini da postane i srpska snajka. “Sve je sudbina, a ova sreća je nemerljiva. Najbolji doček Nove godine ikada. U nju smo ušli uz puno ljubavi i osmeha, to bih poželeo svima u 2023”, rekao je Miloš. Danica Crnogorčević i Beogradski sindikat zabavljali su goste. pogledajte celi video ovde.

Preporučeno