Ne kaže se bez raloga za Novu godinu i doček iste da je “najluđa noć u godini”. To defintiivno važi za onu mlađu populaciju koja tu istu noć pretera sa alkoholom, pa onda radi sve i svašta, te se ne seća uopšte ponekih scena sa novogodišnjih žurki. Doduše, ne treba generalizovati stvari, jer imamo i onih starijih koji naprosto polude 31 decembra.

Mi se danas foksuiramo na Srbiju, a kao što i sami možete da vidite po naslovu našeg današnjega članka, govorićemo o beogradu, koji je multi milionski grad i gde je apsolutno sve moguće da se desi. od toga da za novogodišnju noć potone celi splav sa gostima, o kojem smo već i pisali. Naime, gazda istog splava je pustio prekomeran broj gostij, i splav jednostavno nije mogao da izdrži silni teret.

bačene su pare od strane gostiju, a jedno mesto je samo koštalo skoro 200 evra. Međutim, ono što se desilo u centru grada, i dalje se prepričava, jer se takve scene jako retko viđaju. Korisnici društvenih mreža i dalje diskutuju, da li je u pitanju alkohol ili neka opjna supstanca, mada je moguća kombinacija obadvoga od jednom.

Naime, sve se dešavalo kod fontane na Novom beogradu, gde je odrasli muškarac prelazio preko ulice, tako što je puao, a zbunjeno su ga gledali prolatnnici, ali i sami vozači. Sve se desilo rano ujutro oko 5 sati, a ono što je zanimljivo je to, da mu niko nije hteo pomoći, ili da možda pozove hitnu pomoć? Pogledajte i sami celi snimak pa procenite celu situaciju.

 

Preporučeno