Dara Bubamara je jedna od najpoznatijih pevačica na srpskoj estradi koja je u medijima jako često u poslednje vrmee najviše zbog svog privatnog života i ljubavnih veza sa mlađim i bogatim muškarcima. Poznato je da Dara troši novac nemilice ali je također i široke ruke kada su u pitanju njeni prijatelji i svima koji joj zatraže posuđuje novac.

Kako pišu mediji ona je pre dva meseca uspela da vrati deo novca koji je posudila a dužik joj je umesto novca koji joj je dugovao dao luksuznu jahtu. Jedan izvor koji je otkrio ove informacije otkrio za medije je rekao kako je Dara jednom crnogorskom biznismenu posudila veliku svoru novca a kako on nije imao dovoljno keša da joj vrati dug, dogovorili su se da joj umesto toga prepiše jahtu koju je naručio pre nekoliko godina.

Dara je morala da ode u Crnu Goru da potpiđše papire i sada je vlasnmica jahte koja ima spavaću sobu i kuhinju a sve je uređeno u koži. Kkako ovaj izvor objašnjava Dara je već nekoliko puta posuđivala velike svote novaca svojim prijateljima za koje je bila uverena da će joj isti i vratiti ali neki od njih su je razočarali i već se oprostila od para koje im je posudila.

Ali, u ovom slučaju je bila uporna da kako tako vrati svoja sredstva koja su bila u visini cene jednog stana u Beogradu, i uspela je da izvuče jahtu umesto novca. Ona za sada nema nameru da prodaje jahtu već jedna čeka leto da se može provoditi na moru. Novinari su kontaktirali i samu pevačicu da potvrde ovu priču a ona je smao kratko poručila da nema komentara.

Preporučeno