U nastavku današnjega članka, malo govorimo o bračnim parovima iz sveta estrade u Srbiji. Dotaćemo se onih stabilnijih parova, kojih je jako malo, a jedan od onih koji su iz glumačkog sveta, a o okojem se u stvari i najviše piše jeste Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, koji su preko 12 godina u braku, a u njemu su dobili i blizance, to dve devojčice. 

Tek nedavno su se preselili u svoj prvi stan, jer su do sada živeli kao podstanari. Međutim, pošto su oni najeksponiraniji, o njima se logično i najviše piše, ali isto tako imamo još glumaca i glumica u Srbiji, koji imaju jako lepe brakove koji su postojani, bez obzira na sve. 

Jedan od takvih glumaca koji je posvećen svojoj porodici bez obzira na sve, jekao što i sami možete da vidite, i Nenad Okanović koji već punih 17 godina voli i ljubi samo jednu ženu. Naime, njegova supruga željana mu je na svet donela i dva prelepa sina, Danila i Trifuna. Njih dvojica su definitivno centar celog njihovoga sveta, a svako malo na svojim profilima na Instagramu postavljaju fotke sa njima dvojicom. Tako mu je nedavno i stariji sin Trifun diplomirao, a on se obratio sa kratkom porukom na svom profilu:

“Najdraži moj maturantu, kao da si do juče bio mali dečak a već lagano postaješ čovek .Uživaj u godinama koje su ispred tebe i nikad nemoj zaboraviti svoje snove. Voli te ćale.”, napisao je on. 

Međutim, pre par dana je i Željana proslavila rođendan, a on naravno da nije zaboravio taj datum:”Ako znam šta je ljubav, onda to znam zbog tebe. Ljubavi srećan ti divan dan”, napisao je Nenad ispod suprugine fotografije i sve pratioce raznežio.

Preporučeno