Kraljica Elizabeta II koja je sahranjena jučer u Vinsdoru u Engleskoj, definitivno je propratio celi svet što se tič medija. Međutim, što se tiče običnih ljudi, dfefinitivno su podeljenja mišljenja o njoj, a jako veliki broj njih je bilo protiv diktatorke, koja je na tronu provela punih 70 godina. 

Na njeno mesto, sada je napokon došao i sin Čarls, koji već ima 73 godine, i pitanje je koliko će godina uopšte da vlada, kada na njegovo mesto dođe i najstariji sin Vilijam. Naime, svi se pitajku od medija, gde će konkretno da bude sahanjena kraljica, a sada se doznalo da će se sve odigrati i na istom mestu gde je sahranjen i Princ Filip. Naime, on je sahranjen čak na dubini od 5 meatra ispod Vestminsterske opatije, a tu je spušteno napokon i telo engleske kraljice. Inače celo mesto je sakriveno sa crnim pločama, da je oči javnosti, ali kamere ne bi mogle nikako ne bi mogle usnimiti.

Međutim, sada je na Bi bi siju, isplivao i jedan stari snmak koji pokazuje celo ovo mesto, a razlog zašto je kraljica poslednjih godinu i po dana živela na ovom mestu je taj, da bi mogla da obilazi mesto na kojem je ukopan i njen suprug. Inače, ako nste upoznati, ova kapelica je izgrađena još početkom 16 veka. Naime, u ovoj kolektivnoj grobnici za sada se nalazi čak 25 tela raznih monarha i članova njihovih porodica.  Inače, izgradnju ove grobnice je naredila sama kraljica Elizabeta, kada joj je preminuo otac Džordž VI, 1962. godine, te kada je ona preuzela prestolje.

Preporučeno