Kada je u pitanju Stanija Dobrojević jedna od prvih starleta koja se pojavila u javnosti i još uvek je itekako prisutna. Nju je javnost upoznala 2008 godine, kada su na internetu osvanule njene provokativne slike za koje je ona tvrdila da su objavljenej bez njenog znanja. Nije se mnogo od tada promenilo, sem što je ona mnogo više popularnija, aa nedavno su se pojavila slike njene majke koja je privukla neverovatno veliku medijsku pažnju.

Starleta Stanija je rođena 17 marta 1985 godine u Hrvatskoj, mesto virovitica. Kada je počeo rat cela njena porodica se preselila u Srbiju, a neko je vreme živela i u americi. Stanija je devojka koju su često dovidli u vezi sa mnogim poznatim mladićima, a naročito sportistima. Po prirodi je vesela osoba koja sebe doživljava hrabrom i pozitivnom, a sebe smatra borcem jer je rano osamostalila i počela da zarađuje za život. Za sebe je priznala da je zahtevna smatra da lako uspostavlja kontakt i da je pravedna.

Svako ko je poznaje i zna za ovu popularnu starletu će se složiti da ona izgleda fenomelnalno, te da i u svojoj 37. godini može da pohvaliti izvajanim telom, a pored treninga i pravilne ishrane, za njen izgled je zadužena i genetika. Danas je predstavljamo Stanijinu majku Slavicu koja je nedavno proslavila svoj 58. rođendan.

Tako da sada znamo do koga je Stanija nasledila stas i slavica je definitivno moež pohvaliti svojom figurom, te je to i uradila kada je na svom Instagramu objavila nekoliko slika u kupaćem kostimu i tom je prilikom pokazala svoje zgodno telo. Moramo da priznamo da nema niti gram viška u bikiniju isitče zategnuto telo, ravan stomak, uzak struk i zanosne obline, a definitnvno joj na izgledu i duplo mlađe žene mogu pozavideti.

Preporučeno