Jelena Đoković je nedavno privukla pažnju kao modna ikona, ostavljajući posmatrače zapanjene svojim besprekornim stilom. Supruga Novaka Đokovića izašla je iz svoje modne zone komfora i sada se ističe elegantno obučena kako u javnom tako i u privatnom životu. Njena najnovija haljina, nošena na US Openu, plijenila je poglede mnogih, inspirirajući žene da potraže sličan odjevni predmet.
Haljina, koja je ležerna ljetna haljina s cvjetnim printom i otvorenim leđima, svestrana je i može se nositi na raznim događajima. Uz minimalne dodatke i opuštenu frizuru, može se pretvoriti u savršenu svakodnevnu odjeću koja odiše prirodnom ljepotom. I obrnuto, promjenom frizure, šminke i obuće, ista haljina može postati romantičan večernji ansambl. Jelenina haljina je idealan izbor za dane leta na zalasku. Ukoliko ste zainteresovani za slične stilove koji vam neće prelomiti cenu, Zara nudi uporedivu opciju za samo 2390 dinara. Za sličan izgled Jeleninom, haljinu treba upariti sa kompletom belih patika, upotpunjenih jednostavnim nakitom, i vezati kosu u niski rep. Ova odevna kombinacija je svestrana za svakodnevne aktivnosti, a Jelenin nenametljiv, privlačan izgled doneo joj je brojne komplimente. Njen izgled je bio prilično privlačan u Njujorku. Važno je napomenuti da Jelena ima značajno iskustvo i dostignuća u svojoj profesionalnoj karijeri, pored toga što je supruga jednog od najuspešnijih tenisera svih vremena. Jelena je ostvarila uspešnu karijeru u manekenstvu i studirala je ekonomiju na Univerzitetu u Milanu, gde je i diplomirala. Udala se za Novaka 2014. godine i od tada je svoju pažnju posvetila podršci karijeri svog supruga i podizanju dvoje djece.
Par redovno posećuje zajedničke događaje i teniske turnire. Osim što je poznata kao prijateljica Novaka Đokovića, Jelena se duboko bavi i filantropskim radom. Osnovala je Fondaciju “Novak Đoković” koja se bavi pružanjem podrške humanitarnim projektima i inicijativama koje promovišu obrazovanje i zdravstvo. Uprkos pažnji koju joj je izazvalo druženje sa Novakom, Jelena je stekla reputaciju svojim altruističkim poduhvatima i vrednim doprinosima društvu.
Preporučeno