Hana Huljić i Petar Grašo su definitivno najveća ljubavna priča u 2022 godini, a način na koji su je oznanili definitivn nije baš za pohvaliti se. Cela Hrvatska, ali i ostatak regije je ostao u poku kada je popularni hrvatski pevač, ostavio preko noći svoju vrenicu Danijelu Martinović nakon 23 godine veze. 

Što je najgore u celoj priči, poslednjih godinu dana njihove veze, on ju je varao sa hanom, koja je ujredno i ćerka Tonči Huljića, čoveka koji je pisao pesme i za njega i za Danijelu. Hana Huljić je kao što i sami nate, punih 14 godina mlađa od graše, a da paradoks bude još veći, ona je kao mala devojčica glumila u Danijelinom spotu “Neka mi ne svane”. 

Grašo i Hana će za nešto manje od mesec dana da spostanu i ponosni roditelji devojčice, a hana koliko god bila trudnica u jako dubokom stadiju trudnoće, i dalje ima stomak koji se skoro i ne vidi. Grašo je trenutno u Zagrebu, gde traži pravo mesto gde će da saviju ljubavno gnezdo, a hana je sa kumom i prijatljicama na moru te odmara.

Domenika Žuvela je njena kuma, te su sada izbacili i fotku sa plaže, gde pokazuju kako se zdravo hrane, uštipci, neki umak, te obavezno viće je prisutno, te pokazuju kako se samo zdravo hrane. Kuvanje na plaži je idealna kombinacija, ali je Hani očigledno palo lepo druženje jer kako je u braku i u drugom stanju, jednostavno više nema vremena za svoje prijateljice. Sve u svemu, devojčici će da daju staro narodno hrvatsko ime. 

Preporučeno