Miljana Kulić je šokirala celu javnost kada je na svom jutjub kanalu objavila snimka na kojem je sahranila živog Lazara Čolića Zolu sa kojim je raskrinula u Zadruzi i zbog kojeg je izbačena iz rijalitija. Tako je ona posetila njegovo rodno mesto Doboj, gde je otišla da kupi crninu, a zatim se uputila na groblje sa sve njegovom slikom u crno beloj boji.

“On je preminuo. Danas mu dajem pomen. Nisam bila na sahrani jer sam bila u rijalitiju, a sad moram da odem da ispoštujem. U Doboju je sahrana, majka mu je bila tog dana. Kad svi budu otšli, da se ne bih susrela sa njima, idem sada”, ispričala je Miljana Kulić i dodala: “Bosi, njegovoj majci, sam izjavila saučešće. E, moj ti. Došla sam ti na četrdesetodnevni pomen, jer si bio u rijalitiju sahranjen. Ja sam bila u Zadruzi kad si umro za mene. Jednostavno si me izdao kao čoveka i za mene si pokojni i da ti dam pomen iako nisi zaslužio”, govorila je Miljana Kulić.

Miljana je dodala kako je s njim provela ipak 3 godine, i neka mu bude laka zemlja. “Ovde je sahranjen Zola, umro je za mene. Nije mi teško. Nije mi žao jer da sam ostala u tom odnosu umrla bih i ja. Bio si moja beba. Palim ti poslednju cigaretu”, rekla je Miljana u klipu. “Ja sahranjujem njegovu dušu, sahranjujem njegov lik i delo, njegovu potenxiju, apsolutno sve. Pa tako da moj Zolice, kako si nekad bio, a sad si mrtav za mene. Poslednji put da ispušimo cigaretu, a ni ovo nisi zalužio, da ti dođem na četrdesetodnevni pomen.”

Preporučeno