Kada je u pitanju rijaliti Zadruga ona je u poslednjih par sedmica bila jako tiha, ali sve do sinoć kada je nastao pravi haos. Nakon snimka bez cenzure kada smo imali priliku da vidimo oralni i normalni se ks u wc-u sinoć žestoka tuča a krvi je bilo na sve strane. Sinoć su u epicentru bili Filip Car i Dejan Dragojević koji su se žestoko posvađali i tada je krenuo prav haos. Dejan je počeo da razbija čaše od svoju glavu i na kraju završio u urgentnom centru gde mu je pružena prva pomoć.

Sve ovo je počelo pre tri meseca, kada je Dalila Mujić, razvedena od Dragojevića, napravila veliki skandal kada je pred mužem Dejanom uplovila u romansu pred kamerama Zadruge 5 sa Filipom Carem, a zatim se uživo u programu i razvela. Tada je počela mržnja između ova dva rijaliti učesnika, koja je na kraju dovela do sinoćnjeg haosa.

Dalila je osnovnu školu završila u Tuzli, dok je živela sa majkom, da bi kasnije srednju školu završila je Sarajevu. Odlučila je da nastavi školovanje i da se upiše na jedan privatni fakultet u Bijeljini, tada se preselila kod oca. Od devojke koju svi pamte iz školski klupa, pa do one sa malih ekrana, Dalila se mnogo promenila. Ona nije bila zadovoljna sa svojim izgledom, pa je odlučila da se podvrgne estetskim operacijama.

Tako je uradila operaciju nosa i stavila je silikone u usne, koje je pre ulaska u Zadrugu i izvadila, kako bi vratila svoj prirodni izgled. Također, ofarbala je i svoju kosu u prirodnu boju, kako bi postila što prirodniji izgled. Sada se na društvenim mrežama pojavila njena slika, kako piše u opisu, sa mature, gde je Dalila skoro neprepoznatljiva plavuša, u čipkastoj i providnoj uskoj haljini. “Kraljica mature Dalila Moreno”, glasi opis slike koja je objavljena.

@zaadrugaa5

Kraljica mature Dalila Moreno 😂😂😂😢 #mladenvuletic #dalila #dalilamoreno #zadruga #zadruga5 #balkan #foryoupage #fyp #reality #zadrugaofficial

♬ original sound – ZADRUGA 5

Preporučeno