Već je odavno poznato da su javne ličnosti veliki ljubitelji skupih kućnih ljubimaca, a naime mnogi od njih kupuju vrste pasa koje se gaje u luksuznim odgajevačnicama. Nije im žao da za njih daju i po nekolikon hiljada evra, dok neki od njih psima slave rođendan u poznatim beogradskim restoranima.

Pevačica Milica Todorović odlučila je da prošle godine uzme kućnog ljubimica, ali niko nije očekivao da će za nejga izvojiti mnogo novca. Pevačica i njena majka usnimljene su u jednoj prodavnici, gde su uzimale dve pudle. Tada su mediji preneli da jedan pas koštao 2.000 evra, odnosno nešto manje od 240.000 dinara, što znači da je dva ljubimca platila gotovo pola miliona dinara. Zbog toga je bila jako presrećna, mlada pevačica se tada pohvalila svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Seka Aleksić je poznata kao veliki ljubitelj pasa, pa je tako pre nešto više o dpet godina izrazula želju da postane vlasnica pomeranskog špica, ali je za njega morala mnogo da se namući. Pošto se radi o retkoj rasi koja je u Srbiji bila slabo zastupljena, pevačca je morala po malu vivijen da ode čak u Rumuniju, a priča se da je za nju iskeširlaa 3.000 evra. Seka je slike sa sovjim novim ljubimcem okačila odmah na internet, a na jednoj je čak hrani iz flašice za bebe. Seka je inače poznata po tome da voli pse, pa u svom domu već nekoliko godina brine o nekoliko čivava. Ostatak teksta pročitajte ovde.. Koje je vaše mišljenje o ovome i ovako skupim kućnim ljubimcima? Piišite nam vaša mišljenje u komentar. 

Preporučeno