TV Pink je nedavno napunio svoj 35 rođendan, a sbe je naravno krenulo od prvog čoveka ove televizije, Željka mitrovića, koji je na početku imao samo jedan kana, sa malim roza logom u desnom ćošku. Ideja je bila da se napravi televizija koja prati nove trendove u svetu, a samim time, jako je dobro prihvaćeno u svim medijima, ali i kod gledalaca. Emisija koja ga je dewfinitivno vinula u nebo jeste rijaliti program “Farma”, koja je postala i najpoznatija emisija u celoj regiji. Došao je na odličnu ideju da na seosko imanje ubaci sve poznate osobe, koje nikada nisu videli selo, i onda siu morali da rade na njivi, da gaje kokoške, a gledaocima je sve to bilo i više nego zanimljivo.

Danas grupacija Pink ima preko 100 kanala, a njihov centralni kanal ima nekoliko najgledanijih emisija u celoj zemlji. Pre svega je tu jedna Jovana Jeremić, čiji jutarnji program svakog vikenda gleda cela regija, a to pokazuju i oficijelne statistike. Mnogima se ona i njen način vođenja jutarnjeg programa nikako ne sviđa, ali brojke su tu koje stoje iza nje. Ekskluziva je također jako gledana emisija sa Sanjom Marinković, a mi tako danas govorimo o Ani Radulović, koja ima emisiju koja je jako gledana a zove se jako duhovito, “Pitam za druga”.

Naime, u sred emsije je dobila jako veliko iznenađenje, kada je od svojih gledalaca dobila veliki buket cvećam, odnosno ruža, za svoj jubilarni 30 rođendan. “Ljudi, hvala vam! Ja mogu da se rasplačem za tri sekunde. Hvala vam do neba i nazad! Oni prate svaku moju emisiju i znaju da sam bila tužna što nikad nisam slavila rođendan u školi, pa neću ni sad u emisiji. Hvala vam” – rekla je Ana i obrisala suze.

Preporučeno