Jelena Karleuša je definitivno jedna i više nego posebna osoba, koja je u jednu ruku i više nego teška osoba po prirodi. Sa njom ste ili dobri ili ste na ratnoj nozi, a kad se malo bolje pogledaju Zvezde Granda, njoj uopšte nije predstavljao problem da se posvađa i sa takmičarima, kojima može unajmanju ruku i majka da bude. Takva je stvar i sa prošlogodišnjim finalistom Isakom Šabanović, koji je u emisiji “pretres” koja je prikazana protekloga vikenda, priznao da i nije baš u najboljim odnosima sa malom od skandala, Jelenom Karleušom.

Jelena Karleuša je imala jako puno posla, kad aje napustila Zvezde Granda, gde je prvu otpratila sa Instagrama Đorđe Dsavida, sa kojim nikad ai nije imala baš neke posebne osobe, a nakon toga je istu star uradila i sa Isak Šabanovićem, a nikom nije jasno zašto je to zapravo uradila. On je izjavio da je imao jako veliko poštovanjeprma njoj, ali nije jedini kojeg je blokirala, a sve je shvatio kad ju je krenuo tagovati na Instagramu, i tek tada je shvatio da je u stvari blokiran:

“Ne znam da je ona plakala zbog mene, ona ne može nikako da zna moju životnu priču. Nikada je nisam uvredio i rekao lošu reč o Jeleni Karleuši, hvala joj na svemu što mi je rekla i savetovala, imam razlog zašto ovo pričam, a zašto me je blokirala, zna zapravo samo ona i niko drugi”, rekao je pjevač

Preporučeno