Mi se u nastavku našeg dnašnjeg članbka, malo posvećujemo segmentu zdravlja ali na jedan totalno drugačiji način. Naime, u poslednje dve godine, apsolutno svi pišu o korona virusu, kakako se zaštititi, da li ste treba nositi maska ili ne, koliko je mrtvih, da li i vi spadate u grupu potencijalno obolelih. Također, u poslednjih mesec dana u celoj regiji svi pričaju o majmunskoj groznici, koja je definitivno jako blizu Evrope. 

Međutim, ono štoi ne treba da brine jeste to da nije za sada opasna po ljude. Međutim, vidimo po primeru covid 19, da je moguće da apsolutno svaki virus doživi mutaciju i da na taj način postane i više nego smrtonosan. Mi se danas fokusoiramo na probavu, a ona je itekako ugrožena u poslednje vreme, jer jednostavno sve veći broj osoba ima problem sa zatvorom, zbog užurbanog tempa života, kao i samog vršenja nužde, a jako veliki broj osoba u današnje vreme ima problema sa hemeroidima, a ono što jako veliki procenat osoba oseti u poslednje vreme, jeste svrabež u predelu anusa. Mnogi se ponekad zabrinu zašto je to zapravo tako?

Kristal Blačard je na svom profilu progovorila o ovoj i više nego osetljivoj temi:”Ne treba da vas bude sramota. Pratite signale koje vam šalje telo i te informacije prenesite doktoru koji će vam pomoći da otkrijete uzrok problema i dat će vam plan lečenja”- rekla je doktorica na Tik Toku. Mnogo je različitih stvari, primera radi jedna od glavnih uzročnika jeste ljuta i začinjena hrana, ali i početak probelma sa hemeroidima. 

Preporučeno