Mi se u nastavku današnjeg članka malo bavimo sa odnosima u porodici, koji ponekad znaju da budu tako čudni, pa imamo situacije gde dve sestre uopšte ne pričaju, ili roditelji ne govore sa decom iz nekih banalnih razlloga. Imamo to i u svetu poznatih osoba koje gledamo na televiziji, ili slušamo njihove pesme, ali jednostavno sve se to krije od javnosti, jer je u jednu ruku jako velika sramota. 

Sa druge strane imamo jako veliki procenat dece koje žečle da postignu karijeru kako njihov roditelj u umetničkom smislu, ali nikada mu to ne pođe za rukom. Jednostavno breme života dovede do toga, da jednostavno padne pod pritiskom i nikada ništa ne napravi od svoga života. Kao što i sami možete da vidite, mi danas govorimo o popularnom srpskom glumcu Ivi Štrljiću, koji itekako ima bogatu karijeru iza sebe, a njegova ćerka Iva je također nasledila njegov talent za sebe. Kada su krenula ratna dešavaanja on se vratiop u Hrvatsku, razveo se od prve suruge Slavice Štrljić sa kojom ima Luku i iVu, a onda se ponovo oženio, te iz tog braka ima sina Frana. Međutim, kako je vreme prolazilo, on sa ćerkom iz prvog braka nema skoro nikakav odnos.

Iva je sa druge strane ostala u Srbiji, odlučila je da završi glumu, danas je u pozorištu, ima poneku ulogu i u filmu a najtužnije od svega je što u profesionalnom smislu nema podršku od strane svoga oca. 

Preporučeno