Svakako da je vest broj 1 u Srbiji u 2022 godini što se tiče domaće estrade predik Cece ražnatović i Bogdana Srejovića, koji se desio u januaru ove godine. To se desilo iznenada, jer su tih dana trebali da napune punu godinu veze, ali se to jednostavno nije desilo. Samo su se oglasili puutem svojih Instagram naloga, i obavestili prijatelje i faanove da jednostavno više nisu zajedno.

Svima je bilo čudno kako je ceca tih dana sa prijateljicama bila na odmoru na taitiju, dok je Bogdan bio sa prijateljima na Zlatiboru na odmoru. Jednostavno ljubav je nestala, i kako Ceca kaže, najbolja opcija je da se razdvoje, nego da se muče zajedno. Nakon toga se više niko nije oglašavvao po ovom pitanju, a sve je zanimalo, da li je to zapravo pravi razloh njihovogga prekida?

Mi baš o tome pišemo u nastavku našeg današnjega članka. Više je nego pozanto, da je Bogdan puno mlađi od cece a ono što j eintrigantno je to, da nije sa Instagrama maknuo njihove zajedničke slike, a ono što je primetno u poslednje vreme je to, da objavljuje jako puno fotki sa jednom novom prijateljicom a radi se o cecinoj kolegici. U pitanju je Sandra Čaprić, koja je nekadašnja učesnica zadruge, i svi se pitaju da li je ona možda razlog njihovoga prekida?

Preporučeno