Dragana mirkocić, ii njen suprug Toni su definitivno bračni par sa srpske estradne scene o kojima se piše najmanje u negativno0m smislu. Jako se dobro zna, da je Dragana na estradi preko 35 poslednjih godina, a da je za istu nije imala niti jedan skandal niti aferu, a svoju više nego bogatu karijeru izgradila je samo na kvalitetnim pesmama i prelepom glasu.

Tonija je upoznala sasvim slučajno početkom 90 godina prošloga veka, jako brzo su se uzeli, a naakon toga su dobili i dvoje dece. Sina Marka i ćerku tamaru, koji se uopšte ne eksponiraju kao neka druga deca od slavnih srpskih pevača ili glumaca. Čak donedavno nisu imali niti društvene mreže, a tek su ih nedavno otvorili. Sada su veliki, izgrađene osobe, a roditeli su itekak oponosni na njih.

Naime, njih dvoje su već imali i svoje prv poslove, nikada se nisu oslanjali na bogate roditelje, i hteli su da znaju kako je to kada se zaradi svoj sopstveni dinar. sin Marko je zaljubljenik u auto trke, vozi amaterske reli trke, što se majvi Dragani skoro nikako ne sviđa. Veliki je ljubimac devojki, ali je njegovo srce zauzeto, i u vezi je sa izvesnom Anastasijom. Ćerka sa druge strane ima predispozicije da zbog visine postaane i manekenka, a svi koji su je videli, kažu da je preslikana svoja majka.

Sada je ona proslavila i 18 rođendan, a od oca je dobila skupoceni mercedes, koji se na tržištu ceni oko 180.000 evra. Zna se da je Toni veliki zastupnik skupocenih automobila u Austriji, pa mu nije bilo teško da ćerku obraduje za rođendan.

Preporučeno