– Za ovaj vikend smo vam spremili dvije priče koje će se itekako svidjeti svim ženama. Slijedi par savjeta za njegu lica, a tik tok je platforma gdje svako može podijeliti neki jako koristan savjet….

U videu na TikToku, Kate samouvjereno izjavljuje da ima 50 godina, pokazujući svoju besprijekornu kožu i istovremeno otkrivajući svoju pristupačnu tajnu održavanja mladolikog izgleda. Kako bi izbjegao stvaranje bora, koristi prilično jedinstvenu metodu lijepljenja ljepljive trake, koja se obično koristi za zavoje, na svoje čelo. Prema Ketu, unutar carstva ljepote, obično raspravljamo o konceptima “nehotičnog pokreta” i “hotičnog pokreta”. Ovi pojmovi se odnose na sposobnost svjesne kontrole naših obrva i izraza lica, a također priznaju čestu pojavu nevoljnih pokreta.

Zapanjujuće je koliko se često ti nevoljni pokreti događaju tijekom dana i nažalost doprinose razvoju bora koje će postojati cijeli život. U potrazi za rješenjem, utjehu pronalazi u korištenju ljepljive trake. Ket, vješta kozmetičarka, odaje priznanje stručnjaku za njegu kože dr. Brantu što ju je upoznao s ovom metodom, koju od tada marljivo usavršava. Za početak skupite četiri trake ljepljive trake. Uvjerite se da je vaše lice čisto i suho i nastavite s lijepljenjem prve trake izravno na središte obrva. Kako biste dovršili postupak, postavite traku trake vodoravno iznad svake obrve, a posljednji komad trake postavite vodoravno preko vrha čela. Kako se traka počne zatezati, svaki nehotičan pokret koji napravite će vas prisiliti da prestanete.

Prema Kat, prakticiranje ovoga tijekom vremena omogućit će vam reguliranje izraza lica i u konačnici minimizirati razvoj bora. Iako je bilo onih koji su ovu tehniku ​​smatrali briljantnom, bilo je puno pojedinaca koji su izrazili svoju sklonost zadržavanju svoje sposobnosti pokazivanja emocija, čak i ako to znači imati nekoliko bora. Kako prenosi Zapodzena.rs, žena je izrazila osjećaj da cijeni emocije umjesto lica bez bora, navodeći da se nikada ne bi upustila u takvu trgovinu. U parfumerijama je čest prizor vidjeti žene kako popriličnu količinu vremena provode ispred polica testirajući razne proizvode.

Svaki dan donosi nova iskušenja, bilo da se radi o primamljivom mirisu ili atraktivnoj ambalaži, što nas navodi na kupnju stvari koje nam možda i nisu potrebne. Očito je da je industrija ljepote i njege kože prepuna zamki kojima često podlegnemo. To je dodatno pojačano širokom paletom proizvoda dostupnih na tržištu, koji se brinu za svaki dio tijela. Iako je redovita i visokokvalitetna njega ključna, postoje određeni proizvodi koje bi se isplatilo preskočiti, što nam omogućuje mudriju raspodjelu sredstava.

Sprej za maglicu za lice Na tržištu su dostupni brojni sprejevi za koje se tvrdi da pružaju dugotrajnu hidrataciju kože, ali zbog njihove učinkovitosti možete se osjećati iznevjereno ubrzo nakon upotrebe. Iako ovi proizvodi pružaju dodatnu vlažnost koži, voda koju sadrže isparava zajedno s prirodnom vlagom kože, što dovodi do daljnje suhoće. Štoviše, ti sprejevi često sadrže parfeme koji mogu izazvati iritaciju nježne kože lica. Zato je preporučljivo da se umjesto toga odlučite za hidratantnu kremu.

Dok govorimo o krhkosti i tankosti naše kože, posebice na području koje ima izražene znakove starenja, nepotrebno je ulagati u kremu namijenjenu upravo ovoj regiji. Očito je da su za vrat bitni dosljedna njega i hidratacija, no dovoljne su dnevne kreme za lice koje već koristite i nanosite nježnim pokretima prema gore. Ove su maske stekle značajnu popularnost. Dok sam čin njihovog uklanjanja može biti prilično ugodan, željeni ishod da se na maski vide svi izvađeni miteseri često se ne postigne. Iako možete osjetiti lagano zatezanje kože i osvježen izgled, ove maske ne omogućuju temeljito čišćenje lica. Iako je dostupna široka lepeza opcija za uklanjanje dlačica, mnogi pojedinci i dalje preferiraju pjene za brijanje kao svoj izbor.

Teško je ne primijetiti da postoje proizvodi za brijanje namijenjeni muškarcima i ženama, unatoč gotovo identičnom sadržaju. Jedine uočljive razlike leže u dizajnu pakiranja, mirisu i naravno cijeni. Muške pjene za brijanje obično su pristupačnije od onih namijenjenih ženama, što ih čini održivom opcijom za one kojima je cijena prioritet nad mirisom. Naravno, ova odluka također može ovisiti o preferencijama vaše druge osobe.

Preporučeno