Novak Đoković je napokon i dobio odluku da ne može ući u Ameriku, i ne može učestvovati na Ju es openu. Definitivno njegova odluka da se ne vakciniše se opet odrazila na njegov tenis, i upitno je da li će uspeti da stigne Nadala koji mu beži jedan Gran slem naslov. Novaku to sa druge strane i ne smeta, pošto je iskoristio slobodno vreme da ode do Turske i da prati košarkašku reprezentaciju Srbije.

On je tamo naravno sa svojom suprugom Jelenom Đoković, a gde god da se pojave privlače jako puno pažnje. Naime, zna se jako dobro da je njegova supruga i vlasnica nekoliko fondacioja koje su posvećene deci, ali i ženama koj eboluju od tu mora. Sa druge strane, mnoge osobe je nikako ne vole zbog nekih njenih stavova, a mnogi im zamere zašto ne žive u Srbiji, nego pola pola, u Monte karlu i Španskoj Marbelji.

On je u Istanbulu konkretno jako puno vremena sa Duškom Obradoviće, popularnim trenerom, koji ima status božanstva u ovom gradu, pošto je fener tri putra vodio do titule prvaka Evrope. Pre nego što je bio u Turskoj, on je pratio i reprezentaciju Srbije u Sloveniji, gde im je pružao jako veliku podršku: Također je najavio, da ako mu obaveze budu dozvoljavale, da će ići na meč Srbija-Brazil koja se igra u Kataru u decembu mesecu. Sada je Jelena privukla pažnju i sa svojim stajlingom a bila je obučena u belu kombinaciju sa krem cipelama, koje su sada modni hit u celom svetu.

Preporučeno