Miljana Kulić je i dalje top tema svih medija u Srbiji, jer njena na oko bezazlena operacija želudca je pošla po krivu, tako da je možda i najpoznatija Zadrugarka preko 20 dana u beogradskoj bolnici. Naime, podsećanja radi, ona se vratila iz Turske sa operacije, da bi idući dan odmah završila u niškoj bolnici. Tam,o je stavljena u stanje veštačke kome, a samo par sati posle da bi joj spasli život, morali su da odstrane slezenu. 

Nakon samo par dana, krenula je da gubi krv, te je obila i početni oblik sepse, i bila je hitno prebačena za Beograd. Nakon par dana i hitne transfuzije, došla je polako sebi, ali je krenula da ispoljava svoju negativnu prirodu. Pravila je probleme, jer je htela da puši u sobi, a ve žene su krenule da se žale na nju. 

Onda su pronašli solomonsko rešenje i kompromis, te su joj dali posebnu ssobu gde je pušila električne cigarete, mada p ouputama doktora to nikako nije smela da radi. Marija Kulić njena majka definitivno je van sebe, pošto joj ne daju ulaz u bolnicu zbog kovid mera, a nije imala nimalo lepe vesti o zdravstvenom stanju svoje ćerke. “Miljana je oslabila 17 kilograma , a do pre nekolioko se borila sa bakterijskom infekcijom, zbog koje je odložen njen izlazak iz bolnice. 

Ne znam šta da vam kažem… Još se ne zna kada će Miljana izaći iz bolnice. Danas su joj radili nove analize, čekamo tu hemokulturu, nadam se da ćemo do srede znati kakvo je stanje i kada će izaći. Nema više visoke temperature, za sada je na 37 sa 2, tako da se nadam da se organizam očistio od bakterije”, rekla je Marija.

Preporučeno