Mi danas pišemo o snimku jedne toktokerke koji je postao viralan kada je opisala svoje zapanjujuće iskustvo sa porođaja. Njeno je ime Betani Kolins koja ima 23 godine i koja je rekla svojim pratiocima da je toliko snažno gurala dok se porađala da joj je jedno oko bukvalno “iskočilo”, pa je dodala da se vratilo u normalu nakon šest nedelja.

Na jednoj slici iz bolničkog kreveta koju je podelila na ovoj društvenoj mreži vidi se da je njeno levo oko neprirodno ispupčeno. “Moj doktor je rekao “Vau, nikada ranije nisam video da se ovo dešava’, ali sada imam gospođicu Fibi””, napisala je ona na društvnoj mreži. Također, kako je naovid Njujork post, tokom naprezanja na porođaju, kod žena zna da dođe i da im popucaju kapilari u očima.

“Guranje i naprezanje podižu krvni pritisak, što može izazvati pucanje kapilara i crvene oči. Ali ne brinite, zakrvavljene oči su uglavnom bezopasne i same će se zalečiti u roku od dve nedelje”, navodi se na portalu Baby Centar. Također, uprkos ekstremnoj komplikaciji sa okom, Betani nije pretrpela dugoročne posledice, a u međuvremenu, druge majke su podelila svoja iskustva u komentarima.

@clydestinks69

My doctor said, “wow, I’ve never seen this happen before! 🧐🤨” but now I have miss Phoebe 💗 & yes, my eye went back 6 weeks later 🥳 #greenscreen #fyp #babiesoftiktok #pregnanttiktok #pregnant

♬ original sound – 🍄

Mi vam donosimo neke od komentara u nastavku: “O Bože! Oči su mi krvarile jer sam jako gurala. Izgledala sam tako zastrašujuće”, ovako je napisala jedna. „Zato sam zatvorio oči“ i “Razlozi da ne zatrudnite” ovako su glasili još neki od komentara ispod tog snimka koji je objavila Kolinsova. Koje je vaše mišljenje o ovome? Da li ste vi imali prilike da se susretne sa ovako nekim događajem? Pišite nam u komentar vaša iskustva i mišljenja.

Preporučeno