Danas donosimo jedan jako bizaran slučaj koji je mnogo šokirao i zaprepastio. Prošle godine Mutijala Gadaja je 15. maja sahranio svoju suprugu Girijamu koja je imala 70 godina koja je kako se verovalo preminula u kovid bolnici u Andra Pradešu u Indiji. U suzama se on oprostio od svoje žene, a dve sedmice posle sahrane porodica je održala i pomen. Već sledećeg dana, tačnije 2. juna svi su pali od šoka, Mutijalina supruga i njihova draga rođaka vratila se kući.

Kako su mediji preneli, žena je 12. maja primljena u opštu bolnicu zbog simptoma kovida. Njenom suprugu bilo je dozvoljeno da je obilazi, ali kada je došao u bolnicu 15. maja nje nije bilo na kovid odeljenju. Sestre su mu rekla da je došlo do pogoršanja stanja i da je ona preminula. Kako bi stvar bila gora, u mrtvačnici su mu predali umotno žensko telo, kako bi mogao voljenu suprug da sahrani u svom rodnom selu. On je bio jako slomljen i prevezao je telo do sela, i bio je jako upplašen da je odmota kako se neko još ne bi zarazio, istog dana je kako je mislio, sahranio svoju suprugu.

Međutim, tu nije bio kraj njegovoj nesreći, nekoliko dana kasnije 23. maja dobio je vest i da je njegov sin Rameš od 35 godina preminuo do posledica koroona virusa, u bolnici Kamam. Porodica u tuzi i očaju, odlučila je da organizuju pomen za dvoje preminulih 1. juna ali se dan kasnije Girijama pojavila na vratima njihove kuće. Girijama je kući stigla poprilično ljuta, jer ne samo da je suprug prestao da je obilazi, “već se nije udostojio ni da dođe po nju nakon što je otpuštena iz bolnice”. Oni su starici dali 3.000 rupija da može da se vrati svojoj kući.

Preporučeno