Mi se u nastavku današnjeg članka dotičemo teme koja je povezana sa slavnim osobama iz celog sveta, a ko što i sami možete da vidite govorimo o jednoj jako poznatoj ženi iz sveta politike. Kao što i sami možete d vidite u pitanju je prva dma Francuske, koja je od aktuelnog predsednika Francuske starija čak 23 godine. Mnogi taj brak osuđuju i ne vidiu svhu istog, ali Emanuel zna. 

Mnogi u medijima je osuđuju zbog sega toga, jer je Makron išao u srednju školu sa njenom ćerkom, a ona je bila nastavnica u istoj školi, a njoj se odmah svideo naočiti Emanuel. Jako brzo je ušla sa njim u vezu, i to dok je on tek bio na početku svoje političke karijere. Ona se toliko zaljubila da je jednostavno ostavila svoga muža i udala se za mladog Makrona. 

Mnogi u Francuskoj su ubeđeni da je do sada uradila jako puno plastičnih operacija do sada, te da ovo nije njen pravi izgled, a na samom licu se može videti itekako puno. Njih dvoje tako svoj privatni život čuvaju jako daleko od medija, a kada su u javnosti, jako veliki broj ljudi iz obezbeđenja je oko njih dvoje. Pogotovo, jer se u poslednje vreme nikako ne odobrava Makronova nova pobeda, ali je tako kako je. Čak su mediji u par navrata navodili da se ona operisala i da je muškarac u stvari, međutim, sada je isplivala jedna njena fotka iz mladosti, koja dokazuje da je bila prelepa kao devojčica. Možete li vi verovati da je ovo ona na slici?

Preporučeno