Kako se bliži početak leta, odmah svi razmišjamo kako i gde otići na letnje odmore. Verujemo kako turističke agencije rade, krize nema, iako se kuka na sve moguće strane kako se teško živi. Samim time, žene već sada biraju koje kostime kupiti i kako se spremiti za predstojeću sezonu. Međutim, kako je zima iza nas, imamo jako veliki procenat osoba koji se itekako udebljao, a odmah se gugla kako smršati za 20 dana?

Na internetu se naravno svašta može pronaći, jako diskutabilni saveta, a ljudi koji su očajni odmah uzimaju te jako dikutabilne savete, i onda sami sebi naruše zdravlje. Da se to ne bi dešavalo, mi vam danas dajemo jedan jako koristan savet, kojeg možete praktikovati svako jutro, a ne morate da menjate režim ishrane. 

Pitate se sigurno kako je to moguće? Jako jednostavno, kada pijete svako jutro svoju prvu jutarnju kafu, onda  je dovoljno da dodate samo malo jednog začina, i prve rezultate bi mogli da vidite već nakon 20 dana. Ovaj savet vam daje jedan poznati američki nutricionista, koji se zove Liza rIČARDS, KOJA savetuje da se prva jutarnja kafa pije bez šećera, i da u nju stavite malo cimeta. Ona j etako nakon mesec dana primetila rapidnu promenu na svome telu,a to je da je izgubila skoro pet kilograma. 

“To je proces zagrevanja tela i on može da dovede do toga da sagorevamo više kalorija. Osim toga, cimet je prirodna opcija za podsticanje termogeneze i svakako je bolji izbor od raznih suplemenata koji mogu da učine isto”, objašnjava ona.

 

Preporučeno