Priznanje Danijele Martinović izazvalo je različite emocije, poput tuge i zgražanja. Otprilike dvije i po godine u javnosti se raspravlja o Petru Grašu i njegovoj odluci da stupi u vezu s mlađom ženom, koja je igrom slučaja kćerka njegovog prijatelja Tončija Huljića. Ova veza počela je nakon što se razveo od Danijele.

 

 

Čim se saznalo za nastavak Grašine veze sa Hanom, javnost je pjevača odmah doživjela kao nevinu žrtvu, a muzičara kao bezdušnog negativca koji je napustio voljenu partnericu nakon više od četvrt vijeka u potrazi za zajedničkom budućnošću. Najvjerovatnije će ostati nepoznato ko je inicirao raskid ili koji su to konkretni razlozi. Ipak, ispovest Danijele Martinović, koja se dogodila samo dve godine pre njihovog rastanka, daje uvid u istoriju bivšeg para. Tokom tog razgovora, popularna pevačica je razgovarala o njoj i Grašinoj posvećenosti ispunjavanju roditeljskih obaveza. Trenutno, moj primarni cilj je da doživim ogroman osećaj sreće u bliskoj budućnosti.

 

 

Moj sin će se zvati Toni po mom pokojnom dedi Petrovu, ali još uvek nismo odlučili za ime za ćerku. Razmatramo dva vrlo različita imena, a Luce je jedno od njih. Možda će to biti iznenađujuće za one koji nas poznaju, ali ja sam svoju Dalmatincu nazvao Luce jer ima posebno značenje za moju obitelj i mene. Moja baka je također nosila ime Luce, stvarajući vezu s našom prošlošću. Međutim, bio sam oduševljen kada sam otkrio ime Alba, što na italijanskom znači “zora”.

 

 

Ovo ime je i lijepo i jedinstveno, ali nam se i dalje osjeća poznato i blisko. Ponovo je iskrena ispovest Danijele Martinović o svojim planovima za roditeljstvo sa Grašom dirnula medije. Vijest je bila toliko neodoljiva da su se čak i oni koji su obično bili bez emocija našli pogođeni njome. Međutim, njihova početna reakcija šoka i saosjećanja ubrzo se pretvorila u razočaranje kada su otkrili da se Peter na kraju povukao iz svog dogovora s Danielom i dao svojoj kćeri isto ime koje je prethodno odabrao s Hannah. Odjeljak za komentare bio je ispunjen izrazima nevjerice i ogorčenja ljudi.

Preporučeno