Nesporazum koji traje između Mire Škorić i Cece Ražnatović predmet je značajnih intriga za okolinu. Pouzdani izvori tvrde da se korijeni ovog sukoba mogu pratiti do ranih faza njihovog dugogodišnjeg druženja. Ceca i Mira su bile prijateljice iz detinjstva, ali su uprkos njihovoj bliskosti tokom godina, iznenada prekinule sve veze.

 

 

Iako nijedna strana nije otkrila detalje o sporu, Ceca je priznala da je došlo do neslaganja između njih dvoje. Prema Škorićkinoj, svaka veza ima početak i kraj, pri čemu je ovaj drugi uzrokovan određenim faktorom. Međutim, Mira je istakla da u vreme velike porodične svađe Ceca nije pružala utehu ni podršku. Ceca nije izrazila saučešće niti se javila pozivima ili porukama. Nasuprot tome, Jelena Karleuša i Zorica Brunclik bile su te koje su pružile utehu u tom teškom vremenu. Nije mi namjera da krivim bilo koga za svoje postupke, jer svako ima svoje razloge. Ali, istina je da me Ceca nije pozvala, što je potvrdila. Često se primjećuje da brakovi prestaju nakon četiri decenije, dok dugotrajna prijateljstva traju. Oklevam da prvi odgovorim na ovu izjavu.

 

 

Naša trenutna razmjena više nema nikakvog značaja. Moje pitanje se nje ne tiče; muči nas odsustvo dijaloga i drugarstva. Da biste demonstrirali, pokušajte da prepolovite jabuku i ponovo je sastavite. To je uzaludan trud. Isto tako, niko od nas se ne može vratiti na svoje prethodno ja. Ideja da je život igra na sreću je široko rasprostranjeno vjerovanje. Globalnu pometnju izazvalo je kada su Ceca i Dragana Mirković primećene kako se grle na javnoj lokaciji. Za samo nekoliko sekundi, fotografija dvije pjevačice proširila se svijetom. Prema rečima pevačice Mire Škorić, spor između nje i Cece Ražnatović je nerazrešiv. Problem ne postoji i ne zahtijeva objašnjenje.

 

 

Osnovni problem je bila pogrešna komunikacija, jer imamo različite načine razmišljanja i inherentno smo različiti. Iako smo se ranije slagali, prirodno je da idemo dalje. Iako situacija može biti uvjerljiva, bitno je ne preuveličati njen značaj. Mira Škorić je eksplicitno izjavila da je Ceca briljantna umetnica i prava zvezda sama po sebi. Škorić je navela i da je ranije imala pozitivno mišljenje o Ceci i istakla da njena sadašnja izjava nema veze sa mogućnošću pomirenja. Neće biti pomirenja između Cece i mene. Odlučio sam da ne govorim dalje o ovoj temi i umjesto toga ćutim. Iskreno se nadam da ćemo oboje pronaći sreću u svemu što život može da ponudi.

Preporučeno