Miloš Biković napravio je pothvat koji rijetko kome polazi za rukom. Ne samo da je vrlo cijenjen u našoj domovini, već je stekao i status slavne osobe u Rusiji, gdje je proglašen najuglednijim glumcem. Dok rado raspravlja o svojim profesionalnim postignućima, suzdržan je u otkrivanju informacija o svom privatnom životu. Rijetko govori o svojim emotivnim odlukama i obitelji. Ipak, nedavno je napravio iznimku i otkrio koliko je njegova obitelj neobična.

Miloš Biković trenutno uz svoju partnericu s velikim uzbuđenjem iščekuje dolazak sina. Unatoč osobnim poslovima, glumac ostaje predan svojim profesionalnim obvezama, posvećujući značajnu količinu vremena produkciji novog projekta u Rusiji. Ono što “Slugu 2” čini zanimljivim filmom je činjenica da je tijekom snimanja Miloš Biković bio u zagrljaju svoje bivše partnerice. Ovaj detalj dodaje dodatnu razinu zanimljivosti produkciji i postavlja pitanja o dinamici njihova odnosa.

Prvi nastavak filma “Sluga” bio je veliki trijumf. U nastavku, Miloš Biković ponavlja svoju ulogu, a pridružuje mu se njegova bivša partnerica i kolegica iz Rusije, Aglaja Tarasova, koju će srpski gledatelji možda prepoznati kao glavni lik u filmu „Led. Na internetu su već objavljeni početni dijelovi snimke, a posebna pozornost posvećena je plesnoj sekvenci Miloša Bikovića i njegove bivše partnerice, gdje se vide u zagrljaju.


Unatoč njihovoj poslovnoj razdvojenosti, Miloš je otvoreno govorio o prijateljskoj prirodi njihovog rastanka. Njegova bivša kolegica i on ostali su u dobrim odnosima, što Ivana poštuje i podržava. Kao rezultat toga, nije uznemirena bilo kakvim situacijama koje se mogu pojaviti i u potpunosti podržava Miloša dok radi na svom najnovijem projektu. Ivana je već u poodmaklom stadiju trudnoće a nije poznato da li se par uskoro namjerava vjenčati.

Preporučeno