Za ovaj tmurni poneedljak sledi jedna jako zanimljiva priča sa domaće estrade, koja je i više nego zanimljiva. Naime, kada otvorimo veb portale i društvene mreže, domaći pevači i pevačice su već uveliko ugovorili nastupe za najluđu noć u godini,a retko ko će da odmara 31 decembra. Sa druge strane glumci će većinom da proslave najluđu noć u godini sa svojim porodicama u kućnoj atmosferi. 

Međutim, imamo i one koji rade i koji su u procesu snimanja i koji će radno da dočekaju i novu godinu, ali i predstojeći Božić. Svakako da je najzanimljiviji bračni par na estradi u svetu glume u Srbiji. onaj od Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović, a svoju privatnost čuvaju jako daleko od očiju javnosti. Mnogi su pokušali da im podmetnu i razne prevare da ih posvađaju ali se oni u protekih 11 godina i od filma Zone zamfirova jednostavno ne daju. Danas imaju skladan brak, imaju i ćerke blizankinje, a nedavno su se preselili i u sopstveni stan u Beogradu.

Vera i Mila su njihovo najveće blago, ali je sa nedavnim statusom zabrinula sve fanove, te možda i tome da brak sa Vojinom i nije najbolji kao što se prikazuje:”Bacila sam u vatru previše kratke suknje i sećanja na duge veze. Prevarila sam vatrogasce. Rekla sam im, evo, ovuda, a trebalo je onuda. Skrivala sam opekotine prvog stepena. Sve se osećalo na palež, čak i čista odeća.

Tako sam se pretvorila u emocionalnu piromanku. Sada izlazim iz ljubavi kao iz katastrofe. Šteta je neprocenjiva. Koliko treba zemlji da se povrati od požara? Proglasila sam sebe za oblast pogođenu katastrofom “- objavila je dramska umetnica i sve zabrinula idejom da joj s Vojinom i ne ide baš najbolje. Međutim, treba napomenuti da je ona glumac, i da je ovo samo jedan od izričaja sa kojim se služe popularni glumci ne bi li bili posebni na neki način na društvenim mrežama.

Preporučeno