Ime devojke koju vidite na naslovnoj fotki je Milica Polskaja, i ona je tik tok i instagram zvezda, a vuče korene sa naših prostora. Kada je bila treća godina prava, odlazi u Dubai, gde radi u jednom kafiću za platu od 750 evra, a imala je i pozamašan bakšiš tako da je bila i više nego zadovoljna za jednoga studenta.

Pre nego što je krenula za Dubai uradila je i grudi, a pare za operaciju joj je dao deda. U kafiću je radila punih 14 sati na dan, a naakon godinu i po dana je dala otaz, jer definitivno više nije mogla da izdrži silan tempo rada, pogotovo preko leta kada ima jako puno turista. “Moj sadašnji suprug i ja smo se upoznali u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Bio je ogroman i debeo i pred kraj on pošalje drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu” – rekla je ona na svom jutjub kanalu.

Kako kaže, nije odmah poklekla,a poljubili su se tek na trećem sastanku:”Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao.”, izjavila je Milica. Danas je srećno udata za njega i imaju četvero dece: Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. “Ne planiram još uvek ništa više da radim na sebi, ne želim da preterujem. Uradila sam nos, usne i grudi i trenutno sam zadovoljna svojim barbi izgledom” – rekla je jednom prilikom Milica.

Preporučeno