Svakako da je danas došlo vreme da ipak malo se opustimo, na kraju ovih godišnjih odmora. Dolazi nam jesen, a jako skoro i zima, tako da vremen aza opuštanje više neće biti. Jednostavno se moramo vratiti u našu stvarnost, i krenuti sa poslom nakon 7 do 10 dana pauze, što je jako teško svaki puta da se uradi. Danas se živi itekako brzo, io jednostavno ponekad jako zaboravimo na naše blčižnje, a tek kada izgubimo nekog člana porodice, onda postanemo ssvesni da je trčanje za parama postalo bezvredna stvar i činjenica.

Mi danas govorimo o jednom influenseru iz Srije, a koji je inače po zanimanju frizer, i sada je on odlučio da obraduje svoju baku Miloratku, tako što ju je u potpunosti transformisao. Ona na početrku nije prihvatila njegovu ideju, ali nakon malo nećkanja, odlučila je da obraduje svoga unuka. Jednostavno je želeo da joj povrati osmeh na lice, a kako drugačije obradovati ženu, nego sa frizurom ili šopingom? Tako su se svi pozitivno iznenadili kada su videli koliko je on zapravo vešt u svom poslu, a na bakinom licu se mogla videti sreća i zadovoljstvo dok ju je unuk sređivao.

Ispod video snimka koji je objavio on je napisao “moja najdivnija baka Miloratka”. On ju je u potpunosti transformisao, na usne je išao crveni ruž koji je bezvremenski, i sa kojim jednostavno nema greške koju god odevnu kombinaciju da obučete. Kada je sve završio, njegova baka je izgledala poput neke filmske dive, a ispod samog snimka, dobio je na stotine pozitivnih komentara. Šta vi mislite o svemu?

Preporučeno