U današnjem članku vam donosimo jednu priču o jednoj voditeljki koja u svojoj karijeri niže samo pohvale kako od saradnika, tako isto i od gledalaca. U pitanju je Irina Vukotić, atraktivna voditeljka koja svoj posao jako voli i obavlja na najbolji mogući način, redovno dobija veliki broj komplimenata za njen šarm i atraktivan izgled.

Irina je najviše aktivna na društvenoj mreži Instagram, a nalog joj je prepun lepih komentara, koji naravno svakoj ženi dobro dođe. Ono što ju je dodatno ostalo u javnosti je nedavni incident koji se desio tokom emitovanja emisije gde je doživela panični napad. Međutim, ovaj panični napad i incident koji se desio tokom emitovanja u emisiji njoj nije nikako bio prijatan, drugi su se odlčili da situaciju ipak proglase kao komičnom. Voditeljka je kao gosta u svoju emisiju pozvala jednog čoveka koji se u studiju pojavio sa zmijom oko vrata.

Kako se navodi iako je bila pod velikim strahom, na samom početku je rekla kako će je uzeti u ruke, ali u trenutku kada joj je predloženo da je dotakne Irinom je zavladao strah, što je izazvalo totalni haos koji vam prenosimo u samom nastavku ovog teksta. Studiijom su odjekivali panični napadi, a na šta je produkacija bila primorana da odmah prekine emisiju, pa ste na ekranu mogli da vidite samo sat. Iako je slika bila isključena gledaoci su mogli da čuju sve ono što se dešavalo, jer je to osta uklječn. Nakon toga nešto malo moglo je se čuti kako se voditeljka smeje, pa možemo da zaključimo da je se brzo i smirila, i rekla je kako se ne ljuti na gosta.

Preporučeno