Ceca Ražnatović je definitivno bila jedna od najvećih pevačica sa ovih prostora ikada. Njene pesme su monumentalne i bezvremenske, a žene su posebno vezane za njene hitove. Svakako da nije mala stvar ostati na takvom nivou toliko vremena, jer ako uzmemo u obzir da se Ceca Veličković na sceni pojavila sredinom 80 godina prošloga veka, onda to svakako ima svoju posebnu težinu.

Što se tiče njenog emotivnog života, posle Arkana i njegove likvidacije 2001 godine, ona se ni sa jednim muškarcem nije javno pojavljivala u medijima, sve do pre godine dana. Tada je uplovila u emotivnu vezu sa Bogdan Srejovićem, a nikome nije bilo jasno ko je on i šta. Ispostavilo se da je Bogdan menadžer beogradsskih restorana, i da su se sasvim slučajno uponali na jednom rođendanu, kod jedne zajedničke prijateljice. I od tada je krenula divlja veza, koja j epotrajala samo do januara ove godine, kada su samo objavili da se više ne viđaju, jer su emocije definitivno izlapele. Mnogi su kadri reći da nikada nisu niti bili zajedno, jer se nikada nisu zajkedno pojavljivali u javnost, a njihove zajedničke fotke, mogu se izbrojati na prste jedne ruke.

Nakon prekida, Bogdan se uveliko pojavljivao u društvu sa Sandrom Čaprić, koj aje također pevačica, i mnogi su pomislili da je u pitanju nova ljubav, a evo šta je ona izjavila povodom svega:”Nas dvoje se baš družimo već duže vreme, on je meni samo drug, ništa više od toga nema. Izašli smo to veče na njegov splav, bilo nas je puno, slikala sam se sa svima, ne samo sa njim. Nema potrebe da se spekuliše da smo u vezi kad nismo”, izjavila je ona. Sa druge strane, Ceca je jučer objavila fotku, sa mladićem koj ije u Vojsci Srbije, vozi se sa njim u džipu, a nama ostaje da nagađamo da li su u vezi ili ne.

 

Preporučeno