U današnjem članku prenosimo ispovest jedne Beograđanke Jasmine u kojoj je otrkila kako je reagvala kada je 2020. godine u samom centru grada, na potezu od Bulevaa do Bezistana, pronašla novčanik koji je pun para. Kada je Jasmina pronašla vlasnika, zbog njegovog postupka je pobesnela kao nikad u životu.

Videla je na ulici novčanik, pa ga je podigla, otvorila a on pun para i razoraznih kartia, od toga i dve iz banke. Sva su bila i dokumenta na broju, i lična i zdravstvena i vozačka. Verujemo da svi koj izgube novčanik znaju da im je potrebno pola godine da ponovno sve izvade i da potroše dosta novca. “Nisu džeparoši, oni povade lovu i bace dokumenta sa sve novčanikom u prvi kontejner i obično operišu po GSP. Ovo je neko prošao, kažem sebi, i ispalo mu iz džepa. Verovatno muškarac, oni stalno drže dokumenta po zadnjim džepovima pantalona.”, pričala je Jasmina.

Kada je našla novčanik ona je odmah htela da ode u policiju i da ga preda ali je požurila na posao, pa je to planirala posle da uradi. Kada je došla u firmu, kolege su počele da galame na nju, pitali su je da li normalna, gde će u policiju pa još da je optuže kako je ona uzela novčanik pa došla da prijavi, ko zna koliko je on imao para, sve su to bile priče njenih kolega na poslu.  Pa su je savetovali da proveri sve dobro i da nađe njegov broj telefon ai da ga pozove. Ostatak teksta možete da pročitate ovde.

Preporučeno