Prošle godine je kao bomba odjeknula vest da je Petar Grašo (45) u vezi sa 14 godina mlađom Hanom Huljić. Također, neko se vreme šuškalo da je pevač pronašao sreću sa mladom Splićankom nakon što je prekinuo vezu 24 godišnju vezu sa Danijelom Martinović. Izvori koji su bliski pevaču su rekli da je par već enko vreme skupa i da Hana prati njega na njeovim nastupima. Snimljeni su i u šetnji centrom Zagreba pri čemu nisu jedno drugo ispuštali ruke. Tako su se oni ove godine i venčali, a kasnije smo saznali da je Hana u drugom stanju i da čekaju bebu.

Hrvatski pevač pop muzike, Petar Grašo je konačno govorio na temu raskida sa koleginicom Danijelom Martinović, sa kojom je 24 godine bio u emotivnom odnosu. Tako s obzirom da se o njihoovm rastanku mnogo pričao, Petar je sada otrkio u kakvim je zaista odnosima bio sa Danijelom. “Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako da komentarišem niti šta da kažem za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima” rekao je Grašo za medije.

Petar koji je miljenik žena svoju privatno drži za sebe, a njega zanimaju samo komentari stručnih ljudi. Dodao je kako razume ljude zbog čega im je interesantno da pročitaju nešto više o njemu, budući da nema običaj da iznosi detalje iz spavaće sobe ili kafića u kojem pijem rakiju. Također, on spominje i svoju izabranicu, ćerku kompozitora Tončija Huljića “Takođe sam svestan da im je interesantan moj brak s Hanom Huljić i njeno blagoslovljeno stanje.” Inače, pevač Petarje u februaru mesecu stao na ludi kamen sa Hanom Huljić a njih dvoje čekaju devojčicu.

Preporučeno