Da je autobus i dalje najjevtinije sredstvo za prevoz, to svi jako dobro znmo, a pogotovo kada je u pitanju poslednjih 6 meseci kada je cena goriva rapidno skočila. Naime, svedoci smo da je od rata u Ukrajini, cena goriva u nekim zemljama skočila i na duplo, a kada jedna Amerika kukumače na sav glas kako je gorivo skupo, onda vam je sve kristano jasno. 

Zato se sve veći broj ljudi odlučuje da proda automobil, jer jednostavno više se ne može sipšati gorivo, plate ostaju iste, a cene idu direktno u nebesa. Zato je najjevtiniji način prevoza autobus, u kojem se u stvari može videti apsolutno sve i svašta. U Srbiji je to pogotovo popularno, a imamo i nekoliko grupa na Fejsbuku, koji su posvećeni milionskom glavnom gradu u BEogradu. Tam, ose na dnevnoj bazi može stvarno videti sve i svašta. 

Pogotovo kada je u pitanju radni dan i kada imamo jako veliki priliv ljudi, pogotovo u posle podnevnim satima, i kada je špica. Svakako da je najpopularniji Kale gospodar vremena, koji ponekad stvarno zna da bude naporan u svoojim vicevima. Tako vam mi danas donosimo i jednu priču iz beogradskog autobusa, koja nije nimalo dugovita, i koja je izazvala jako puno pažnje na društvenim mrežama. 

Naime, na sedištu je snimljeno kako malo dete sedi pored starije žene, koja mu je najverovatnije balka, a dete celo vreme pače dok ga ona tera da pije vodu koju dete ne želi. “Linija 88, mislim da ovaj snimak svi treba da vide i da se ova žena pronađe i kazni kako treba. Svi iz autobusa su se drali na nju, a ona ni na koga nije obratila pažnju”. stoji u objavi na Isnatgramu. Video pogledajte ovde

Preporučeno