Svima je jako dobro poznato zanimanje Jovane Joksimović, a najviše građanima Srije, budući da je gledaju na televiziji i znaju kao jednu od najuspešnijih TV lica na ovim prostorima. Osim toga Jovana je poznata po svojim vrhunskim sposobnostima vođenja programa i brtkim jezikom da kaže sve ono što misli, pa je svako malo njena izjava do te mere viralna da odjekne u svim medijima.

Tako se sada Jovana Joksimović pojavila nakon prelažanog korona virusa u studiju vidno drugačija, spekuliše se da je smršala zbog ovog virusa. Nakon što se ona zarazila sa korona virusom, izgled voditeljke Jovane Jeremić drastično se promenio. Ali, kako piše Story, srednom januara meseca Jovana i njen suprug Željko Joksimović, koji je jedan od najpoznatijih pevača na našim prostorima ali i šire, bili su pozitivni na korona virus, te su morali biti u izolaciji dok se ne oporave. Budući da se voditeljka sada vratila na malle ekrane K1 televizije, na kojoj vodi jutarnji program Uranak1, stiče se utisak da se u potpunosti oporavila i stekla snagu za nove poslovne poduhvate.

Međutim, nakon slike koju je objavila na društvenim mrežama, mnogi su primetili jednu stvar. Naime, upadljivo je na pomenutoj slici, da je Jovana Joksimović drastično oslabila. Da li je u pitanju bolest koja ju je mučila ili neki specijalni režim ishrane, i dalje se nagađa, ali je promena više nego evidenta, pa je mnogo zapanjila. Koje je vaše mišljenje o Jovani Joksimović i njenom suprugu poznatom pevaču Željku Joksimoviću? Pišite nam vaša mišljenja u komentar ispod.

Preporučeno