Igor Jurić je sve iznenadio kada je pre par dana Milena Popović na Instagramu objavila da su njih dvoje u vezi već dve godine, ali da su bili u tajnoj vezi. Svima je bilo jasno da su se zajjedno pojavljivali u medijima i na raznim svečanostima zajedno, ali nikada to nisu hteli da obznane, a sada se saznalo da su punih godinu dana zajedno ii da zajedno žive u stanu u Novom Sadu. Milena je inače člaanica Srpska napredne stranek, a narodna poslanica u Skupštini je još od 2020 godine. Rođenaa je 1983 godine u beogradu, a predaje naa UUniverzitetu u Prištini, a radila je pre toga i u kabinetu premijera u sektoru za kulturu.

Inače je bila 55 na listi Aleksaandar vučić, te je tako dobila poslaničko mesto u Skupštini. 2021 godine je demontrativno napsutila Skupštinu, jer se na njoj pojavio Milan Radoičić, za kojeg se veruje da je upetljan u bistvo njenog pokojnog supruga. Za Igroa se sumnja da nije bio razveden od supruge, kada je ušao u vezu sa milenom. ” Igorova ćerka Saška i Milenin sin Bogdan su od početka upoznati sa njihovom vezom, a često svi zajedno, porodično izlaze na ručkove i večere”, otkriva izvor “Blica”.

O ubistvu svoga supruga nije nikaada previše pričala, ali je tada izjavila sledeće:”Oliver i ja smo najčešće razgovarali o našoj deci i svakodnevnom životu. Nikada mi nije pričao o tome ko mu preti, jer se trudio na sve načine da porodicu zaštiti od toga”, rekla je Milena. Očigledno je da je njih dvoje spojila zajednička tragedija koju su preživeli.

Preporučeno