Željko Joksimović je definitivno jedan od najvećih pevača i tekstopisaca koji se ikada pojavio na ovim prostorima. On je zaslužan za mnoge velike hitove na domaćoj estradi, a primera radi Cecin veliki hit “Lepi grome moj” je njegova autorska pesma. Što se tiče njegovog ljubavnog života je to, da je jako dugo vremena u braku sa Jovanom Joksimović, a jako mali broj ljudi zna da je bio u braku s poznatom srpskom kantautorkom, Leontinom Vuksanović. 

Žene su itekako gubile glavu za njim, ali je on u tom periodu svoje srce ipak dao jednoj Leontini. U to vreme, oni uopšte nisu hteli da obeladone svoju vezu, nego su govorili da konstantno posovno sarađuju. Međutim, jako brzo se saznalo da imaju nešto više od same muzike. Njihova ljubav je krenula pčetkom 2000 ih a trajala je dve godine, a naa kraju se i posvađali, a njihov veliki sukob i svađa traje i do dnašnjih dana.

Naime, kako je Leontina kasnije izjavila, njihocva saradnja je krenula još u periodu dok je ona bila na turneji u Republici Srpskoj, a tada su radili i neke zajedničke pesme, te su jako puno vremena provodili zajedno u studiju. Željko i Leontina su zajedno pravili pesme i za druge pjevače, i mada Leontina poriče da su imali emotivnu vezu, ipak ova fotografija koju delimo sa vama pokazuje da je tu bilo svega i svačega. Sve je puklo, kada je ona odlučila da promeni celi tim saradnika, a sve je začudilo kada na spsiku se nije našao Željko Joksimović.

Preporučeno