Saša Obama, kći bivšeg predsjednika Baracka Obame, nedavno je završila koledž u Los Angelesu u dobi od 22 godine, a posljednjih mjeseci paparazzi su je pomno pratili zbog čestih pojavljivanja u medijima i tabloidima. Čini se da Saša ne mari za pažnju i često ga se može vidjeti kako bezbrižno šeta Los Angelesom. Nije rijetkost vidjeti je u bikiniju s cigaretom u ustima dok čavrlja s prijateljicama na parkingu. Saša je zaljubljenica u tulumarenje i kući se vraća bosa sa štiklama u ruci. Otkako je napustio studentski kampus, Saša živi u Los Angelesu sa starijom sestrom Malijom, koja je diplomirala na Harvardu i radi kao scenaristica. Sestre su odrasle u Bijeloj kući, a njihov otac Barak često bi izražavao zabrinutost zbog njihovog neobičnog djetinjstva i mogućnosti da ih se doživljava kao “čudne”.

Michelle Obama, odvjetnica, spisateljica i filantrop, bila je prva crna žena koja je bila na poziciji prve dame Sjedinjenih Država od 2009. do 2017. Tijekom svog mandata usredotočila se na društvena pitanja kao što su obrazovanje, siromaštvo i zdrav život. Godine 2018. njezini su memoari “Becoming” nagrađeni nagradom Grammy .. Ova knjiga opisuje njezin život od odrastanja u Chicagu do vremena koje je provela u Bijeloj kući. O ljubavnom životu svojih kćeri, Michelle je izjavila da su prije voljele Jonas Brothers, ali sada kući dovode muške prijatelje s kojima uživaju provođenje vremena Michelle je uvijek slijedila majčine savjete da svoje kćeri odgaja u neovisne, suosjećajne i odgovorne osobe te vjeruje da su izrasle u iznimne mlade žene Michelle je rođena 17. siječnja 1964. u Chicagu.

Fraser Robinson, otac Michelle Obame, radio je kao operater gradske pumpe, a bio je i kapetan Demokratske stranke. S druge strane, njezina majka Marijana nekada je bila tajnica u Spiegelovu kataloškom dućanu prije nego što je odlučila ostati kod kuće odgajati Michelle i njezinog starijeg brata Craiga. Unatoč tome što su rođeni u razmaku od 21 mjeseca, mnogi su Michelle i Craiga često pogrešno smatrali blizancima. Michelle je rođena u radničkoj obitelji koja je živjela u crnačkoj četvrti u Chicagu, daleko od toga da je klasificiraju kao srednju klasu.

Iako je njezino obiteljsko stablo impresivno, detalji njezina podrijetla čine da se njezina priča mnogima i sada čini kao znanstvena fantastika. Prema časopisu New York Times, njezina prabaka, Mevelin Shields, dovedena je na farmu u Južnoj Karolini 1850. godine kao robinja prije Američkog građanskog rata. Tada je bila prisiljena služiti bogatog vlastelina i robovlasnika.

Preporučeno