Opći je konsenzus da su novinari televizijskih vijesti visoko obučeni i ozbiljni pojedinci. Često ih vidimo samo od struka prema gore, što im daje klasičan i profinjen izgled. No, strane voditeljice otkrile su što se krije “ispod stola” u videima, jer taj dio tijela nije uvijek odjeven slično gornjoj polovici. Nedavno je jedna od voditeljica kod nas, simpatična Olivera Čolović, uhvaćena kamerom kolegice s televizije Pink dok je bila u eteru. Bilo je vidljivo da na vrhu nosi svečani sako, ali ga je uparila s biciklističkim cipelama i ravnim papučama na dnu. Kolegica ju je zaigrano nazvala “gospođicom” i podijelila priču na Instagramu.

Nasuprot tome, provincijska televizijska voditeljica kao da nije oklijevala prije nego što je pročitala tekst koji su joj pripremili kolege. Nogometaši Vojvodine izborili su plasman u polufinale Kupa Srbije nakon što su na “Karađorđu” nadmoćno izveli jedanaesterac protiv lučanske Mladosti. Utakmica je nakon 90 minuta na stadionu “Karađorđe” završena rezultatom 0:0. U seriji iz “Kreča” jedini promašaj bio je Pavlović iz gostujuće momčadi, koji je pri rezultatu 5:4 dobio etiketu tragičara utakmice. Momčad Nenada Lalatovića sada je došla do ključne faze koja bi, ako je prebrodi, mogla dovesti do natjecanja za trofej.

Ova utakmica bila je daleko od “obične”, a voditeljica Radio-televizije Vojvodine napravila je gaf rekavši da se utakmica igrala pred milijun gledatelja i da je Vojvodina pobijedila rezultatom 5,4 u izvođenju jedanaesteraca. Iako su greške tipične i događaju se u svakom poslu, ova će se bez sumnje dugo pamtiti. Osim toga, Dragana Katić s 52 godine može se pohvaliti da je uspoređuju sa zmajem. Govornik otvoreno priznaje da je održavanje fit tijela rezultat stalnog odlaska u teretanu, redovite tjelovježbe i hranjive dijete.

Iako se nije podvrgnula nijednom kozmetičkom zahvatu za pomlađivanje, izražava namjeru da to učini u budućnosti. Za postizanje zdrave i atraktivne kože nužna je pravilna njega koja uključuje redovite posjete dermatologu. Među sudionicima televizijskog showa “Nikad nije kasno” Dragana je jedna od rijetkih koja nosi odvažne i primamljive kombinacije. Nakon najnovije epizode, brojni pojedinci komentirali su njezino otkrivajuće odijevanje.

Preporučeno