I za prvi radni dan u ovoj nedelji, donosimo vam jedan jako ztanimljiv, tekst, odnosno pitalicu koja će vas sigurno zakovati za ekrane vaših mobilnih uređaja. naime, u masi loših vesti, kjima nas svakodnevno bombarduju sa internet portala i društvenih mreža, u koje je uključena crna hronika, kao i neizostavna korona virus, jako je lepo naići na neku opuštajuću temu. Naime, ovakvih i sličnih članaka je sve manje i manje. 

Mozgalice su svakako nešto uz šta se čovek može lepo opustiti dok pije pšrvu jutarnju kavu, a kada vidimo neku pitalicu ili mozgalicu, ona nam se itekako čini jako jednostavna za rešiti. međutim, ,kada krenete sa rešavanjem , odjednom imate opcija koje se nude kao eventualno rešenje. naime, matematičke i vizuelne pitalice i slagalice su jako teške, a ponekad imamo i pola sata vremena na raspolaganju da ih rešimo, i opet ne postignemo željeni efekat.

Ali, kada se u celu priču uključe i članovi porodice, onda se u nama probudi takmičarski duh, i pitanje je ko će pre da reši samu slagalicu ili matematičku zadaću. Za danas imamo jako zanimljivu vizuelnu pitalicu, koja je pomalo i komplikovana. Poenta je da za što kraće vreme nam date konkretan odgovor, koliko šibica vidite na slici? Iako se čini jako lako, odgovor i nije tako lagan. međutim, 90% osoba e krenuti da broji drvca, a da vam malo pomognemo, najjednostavnije je da pobrojite crvene glavice od šibice, da li znate koji je odgovor na našu današnju pitalicui? Imate 4 ponuđena odgovora, odgovor je 11. Koji je bio vaš konkretno odgovor?

Preporučeno