Mi se u nastavku našeg današnjeg članka malo fokusiramo na domaću estradu, i govorimo o nekim umetnicima, koji i nemaju toliko prostora u medijima u odnosu na ostale. Jedna od njih je svakako i Ana Đurić, poznatij kao Konstrakta, koju je većina publiek upoznala još u maju mesecu, kad aje Srbiju predstavljala na Evosongu. 

Pesma “In korpopre sao” j edefiniitvno opčarala celi svet, a njena neobična pesma i špristup prema publici je definitivno se svidela Evropskoj publici. Ona je u odeći od medicinske sestre kroz neobične stihove pokušala objasniti koliko se zanemaruju umetnici, a na primer puno više se raspravlja o nebitnim i marginalnim temamam, poput kakve j ekvaliteta kose Megan Merkl. 

Međutim, svi oni koji prate srpsku estradu, znaju da je ona pevačica u bendu “Zemlja gruva”, koja je poprilično popularna, ali ne toliko zapažena u samim medijima. Ima svoj jako neobičan stajling, a sada je tako na svom instagram profilu podelila i fotku sa jednog od nastupa, a kojom prilikom je odlučila i da se malo okupa dok je lepoga vremena. 

Međutim, da je i tu posebna i neobična, pokazuje i gotka sa dve kolegice koje se sunačaju u kupaćem, dok je Konstarkta totalno drugačija sa crnom kapuljačom na glavi. Komentari ispod slike su bili u jako velikom broju. “Održala lekciju svim ovim pevaljkama što se slikaju gole, a onda se pitaju što ih niko ne doživljava kao umetnice, “Kako ona mene svaki put oduševi, pa čudo jedno”, “Konstrakta opet otkrila tajnu zdrave kose Megan Markl”, ”, “Umetnica mora biti obučena na plaži”, nizali su se komentari na Tviteru.

Preporučeno