U nastavku današnjeg članka, malo pšišemo o domaćim temama, i svemu onome što može da snađe jednu ženu kada se treba udati. Svakako da je to događaj koji svaka žena sanja još od perioda kada je devojčica, kako će da ima veliku i prelepu belu venčanicu. Međutim, neke odnjih nikada ne dožive taj san, pošto se nikad ne udaju, a nekima se taj dan pretvori u pravu noćnu moru. 

Mi vam tako u nastavku danšnjeg članka donosimo priču o izvesnoj Mini, koja ima 25 godina i i koja j inače iz Novog Sada kao što možete d viite po samom naslovu današnjega članka. naime, onaje bila u vezi sa Bojanom, koji joj je danas i suprug, a nakon toga su odlučili da stanu i na ludi kamen, a onda joj se desila i najveća mogućanoćčna mora koja se jednoj devojci uopšte može i desiti. “Bila sam sa majkom, ocem i mlađom sestrom u našem stanu, svi smo se već spremili za venčanje i čekali mog Bojana da dođe da me “kupi”. Ne pamtim da sam ikada u životu bila toliko uzbuđena, “kuljalo” mi je u stomaku, kao neka pozitivna trema. Jednostavno nisam mogla da dočekam da dođu, da te običaje ispoštujemo i da konačno budemo u braku, on je bio čovek mog života. Oboje smo završili fakultete, zaposlili se, mogli smo da se osamostalimo.”

Nakon toga je čula i zvono na vratima a njen otac je izašao na varat i krenuo da se cenka za nju. Međutim, dok se spremala ispred ogledala da bude što lepša, njoj je svekrva došla iza leđa te rekla nešto što ni u snu nije mogla da zamisli. ” Kakva je ovo atmosfera, kao da smo na nekoj sahrani? Ajde, Mina, dete, nasmej se malo, zapevaj nam nešto, pa nećemo još da te sa`ranjujemo… Tako je poluglasom i ironično to dobacila da sam ja ostala da stojim u onom hodniku bez teksta – priča Mina.

Preporučeno