Ksenija Vučić je preminula 29. januara u 56. godini života u svom stanu u Beogradu, a sahrana novinarke održava se danas na Novom groblju, a prisustvuju joj članovi porodice, prijatelji i brojni političari. Sveštenik je održao opelo Kseniji Vučić i tom prilikom je rekao sledeće:

“Kseniju sam poznavao 20 godina. Bili smo zajedno na kardiovaskularnoj klinci, ni jedno ni drugo tada nismo razgovarali o prolaznim stvarima. Pričali smo o smislu postojanja, o tome i kada padamo i kada rastemo, šta je to što nas drži u takvim situacijama. U ovom trenutku mogu da kažem da je njena duša bila bogočežnjiva i da je u toj duši postojao nevidljivi kriterijum koji je određivao njene odnose prema drugim ljudima. Svih tih deset dana na klinici mi je postavljala pitanja koja su joj sada mnogo jasnija. Bog je sada prima u svoje naručje.”

Kao što smo rekli sahrana se odžala danas na Novom groblju u Beogradu, a brojne kolege i prijatelji su došli da isprate Kseniju, a među njima je i pevačica Jelena Karleuša. Jelena se pre nekoliko dana vratila iz Dubaija, kada ju je sačekala tužna vest o smrti prijateljice. Ona se putem društvene mreže Instagram oprostila od novinarke veoma dirljivom porukom, kada je istakla da joj je Ksenija Vučić bila veća podrška u životu, od mnogih mušakaraca.

Jelena je na ispraćaj došla sa svojim najboljim drugom i PR-om, Zoranom Birtaševićem. Pevačica je bila sva u crnom od glave do pete, a obukla je i crni kaput i čizme na štiklu, a kosu je skupila u kiku. Tugu i suze je krila ispod tamnih naočara.

Preporučeno