Samo u prošloj godini u Srbiji je što od bolesti, što od starosti preminulo 19 pozantih osoba iz sveta estrade. Bilo da je reč o glumcima ili pevačima, alli smo im jednostavno morali da kažemo zbogom. Ono što je bilo specifično za domenu muzike je to, da je u samo 7 dana preminuo i Marinko Rokvić i Merima Nejegomir, a još interesantnije je to, da su preminuli od iste dijagnose, odnosno tu mora pankreasa.

Jednostavno su oboje u samo godinu dana se razboleli, išli na razne terapije i zračen ja, ali definitivno nisu mogli da pobede ovu zloćudnu bolest. Merima negomir je preminula pre tačno 6 meseci, a ove subote održan je i spomen na njenu smrt i prerani odlazak, podsećamo kada je umrla, diva srpske narodne muzike imala je samo 69 godina. Kažemo samo, iz prostog razloga jer je bila vitalna, i do trenutka dok se nije razbolela, održavala je čak i koncerte, i ništa ije ukazivalo na to da će se i razboleti. Došao je veliki broj prijatelja, ali i štovatelja njene muzike, a ćerke Ljubica i Milica su prisustvovale pomenu, a Jelena Njegomir nije došla jer je u drugom stanju.

Milica je zakasnila na sami pomen, a kaada je stigla, bila je otečena od silnog plakanja i tuge. Hasan Dudić je sve vreme plakao, tu je bio i Slavvko banjac, Ivan Milinković, kao i vanja Milošević, dečko od Snežane Đurišić.

Preporučeno