Majka Milice Pavlović je prošla kroz mnoge muke zbog ćerke. Pevačica je nedavno proslavila 32. rođendan, a njen duet sa Jelenom Karleušom “Mašala” izašao je samo dva dana kasnije. Njena rođendanska proslava je godišnja tradicija koja se održava 11. avgusta, a kodeks oblačenja je u potpunosti belo.

 

 

Dok su mnogi njeni prijatelji, kolege i članovi porodice prisustvovali događaju, njeni najbliži su bili primetno odsutni. Miličin lični život je otvorena knjiga za javnost, a poznato je da je odrasla u leskovačkom kraju kod bake i dede jer su joj roditelji radili i živeli u Švajcarskoj. Međutim, nakon njihovog razlaza, Miličina majka je kćerku viđala samo nekoliko puta. Ovo pitanje je tema od javnog interesa već godinama. Milicini roditelji su joj usadili tradicionalne vrednosti, koje ona i danas drži pri srcu. Tokom srednjoškolskih godina živio sam sa ocem, sa kojim sam u bliskim odnosima i provodim dosta vremena. Milica je u jednom trenutku svog života shvatila da je izgubila svaki kontakt sa majkom. Ovo nije bio namjeran čin, već prirodna pojava.

 

 

 

Nakon rastave roditelja, Miličina majka je prvo pokušavala da je poseti, ali je na kraju izgubila interesovanje. Milica je izjavila da nema želju za novim vezama u životu jer je imala sreću da je dobila majčinsku ljubav od bake i dede. Više od decenije Milica nije imala nikakav kontakt sa svojom majkom Mirjanom Đorđević. Vredi napomenuti da su, uprkos ovoj činjenici, mnogi komentarisali zapanjujuću sličnost između Milice i njene majke nakon što je Miličina fotografija postala viralna internetom. Zbog posebnih okolnosti, Milica je majku videla samo iz daljine. Milici su od malih nogu usađivale vrednosti upornosti i samopouzdanja, te je naučila da preuzima odgovornost za svoje odluke. Nagađalo se da ju je Miličina majka napustila, što bi moglo objasniti zašto Milica do danas nije pokazivala sklonost da s njom komunicira.

 

 

No, šuška se i da je Miličina majka bila žrtva nasilja u porodici od strane bivšeg partnera, te da je to bio razlog njenog naglog odlaska, ostavivši ćerku. U tom periodu Miličini roditelji Dragoslav i Mirjana bili su zaposleni u Švajcarskoj. Sa samo tri meseca, Milica je ostavljena na čuvanje bake i dede, dok su njeni roditelji otišli na posao. Nastavili su da žive kao porodica još nekoliko godina pre nego što su se na kraju razišli. Milica je ostala na čuvanju bake i dede, što je za 24sedam.rs potvrdila komšinica.

Preporučeno