Svima je već poznata romantična priča o poznatoj narodnoj umetnici Ceci Ražnatović i njenom bivšem partneru, mnogo mlađem ugostitelju Bogdanu Srejoviću, postala je tema opštepoznatih. S obzirom na njenu ogromnu slavu, fanovi su razumljivo opčinjeni njenim ličnim poslovima. Iako je njihova veza prekinuta prije godinu dana, mediji i dalje smatraju da je njihova priča predmet neizmjernih intriga, a sve nove informacije o paru izazivaju veliko interesovanje javnosti.

 

 

Prvi susret između Cece i Bogdana bio je široko rasprostranjen na svim lokalnim internet portalima. Ceca i Bogdan su prvi put predstavljeni na rođendanskoj proslavi održanoj u jednom prestoničkom restoranu. Nakon toga su se upoznali na raznim društvenim skupovima preko zajedničkog prijatelja gdje su postali sve više privučeni jedno drugom. U početku su odlučili da svoju vezu drže u tajnosti i ograničili su svoje interakcije na uski krug prijatelja. Kako navodi insajder za „Blic“, za to vreme su bili oprezni i pazili da ne privlače pažnju javnosti. Međutim, na kraju su odlučili da nema potrebe da prikrivaju svoja osećanja jedno prema drugom i počeli su da se pojavljuju zajedno u javnosti, držeći se za ruke i dele slike. Činjenica da je Ceca prisustvovala Bogdanovom krštenju dodatno potvrđuje ozbiljnost njihovog angažmana. Iako su dvije osobe u početku imale vezu, postojali su određeni elementi koji se nisu slagali između njih. To je na kraju rezultiralo prekidom njihove veze, za koju su obje strane tvrdile da je okončana u dobrim odnosima.

 

 

 

Iako su izrazili interes da ostanu prijateljski raspoloženi, nisu dali nikakve dodatne informacije. Za sada nije poznato da li su se Ceca i Bogdan upoznali od raskida. Nedavno su se pevačica i njen bivši partner slučajno susreli u jednom uglednom restoranu tokom proslave pobedonosnih košarkaša. Na istom mestu je nastupila i Ceca. Uprkos tome što je znala da je njen bivši partner postao menadžer u prestižnom baru, odlučila je da prisustvuje događaju i podrži sportiste, pokazujući svoj patriotizam i podršku nacionalnom timu. Samo njeno prisustvo ukazivalo je na to da je bilo kakvo neprijateljstvo između nje i Bogdana rešeno na prijateljski način nakon što su se razdvojili kao razumne odrasle osobe. Nažalost, ishod susreta Cece i Bogdana je zagonetan, jer njihov razgovor nije snimljen kamerom. Bogdan je dao uvid u ambijent zabave putem svog Instagram naloga. Međutim, bio je oprezan kada je izostavio sve kadrove u kojima se Ceca pojavila, zbog čega je bilo neizvesno da li su u interakciji ili ne.

 

 

Preporučeno