Mi se danas fokusiramo na malo laganije teme, a govorićemo o svadbamana ovim područjima, koje su oduvek bile više nego zanimljive. Imamo jako puno tema koje su povezane sa svadbama a većina njih je smešna, dok imamo i onih koje su se tragično završavale. Međutim, mi danas govorimo o jednoj i više nego neobičnoj svadbi. 

Naime, jako dobro se zna da devojke uzimaju muževo prezime, dok muškarci koji uzimaju ženino prezime je definitivno za Ginisove knjige rekorda. Na reditu je tako nedavno jedan čovek iz Srbije, p oimenu Dejan se uključio u raspravu i rekao da j euradio nešto slično:”Moja žena je iz jednog seoceta kraj Kraljeva, a upoznali smo se na faksu, ovde u Beogradu. Nije bila zatucana, nego je odgojena na patrijarhalan način. Da nije bilo nje koja je, moram priznati, vrednija od mene, ne znam da li bih završio fakultet. Jako brzo smo se upoznali i sa roditeljima, zaručio sam je, a onda je se bližio i datum samog venčanja. Odlučili smo da napravimo jednu smicalicu, čisto da vidimo kako će naši roditelji da reaguju na sve ovo.

Došla j eproba sa matičarem, a na njoj su bili i naši roditelji. Doveli smo matičara u restoran, sve smo se prethodno dogovorili, a njegovo je bilo samo da u pravom trenutku kaže: ‘Ljudi, ovo je samo šala, hajmo ponovo’. Takav je makar bio plan. Kada je ključno pitanje došlo na red, i kada sam odgovorio: ‘Uzimam njeno, prvo je nastao muk, a onda je krenuo haos. Moja majka se bukvalno srušila na pod i zakukala, otac se uhvatio za glavu, prijatelji su me gledali kao da nisam normalan. Pogledao sam Milicu i video da je i ona šokirana takvom reakcijom.” Dejan se zainatio zbog njiohovih rakcija, te je na kraju uzeo Milicino prezime. 

Preporučeno